Nieuws

Gezocht: nieuw gepensioneerd lid bestuur PST

In ons bestuur komt eind 2017 een zetel vrij voor een vertegenwoordiger van de gepensioneerden.

In ons bestuur hebben twee gepensioneerden zitting. De zittingstermijn van de heer Baaij loopt af op 31 december 2017. Hij heeft zich herkiesbaar gesteld. Op grond van de statuten van het fonds krijgt u als gepensioneerde ook de kans om u kandidaat te stellen. Als er meer dan één geschikte kandidaat is, organiseren we een verkiezing onder de gepensioneerden.
Wilt u in ons bestuur vertegenwoordiger worden van de gepensioneerden? Stel u zich dan kandidaat vóór 1 december 2017.

Profiel bestuurslid

Een bestuurslid is iemand met teamgeest die affiniteit heeft met pensioenen. Verder heeft hij of zij bestuurlijke ervaring en inzicht in strategische processen. Toezichthouder De Nederlandsche Bank stelt deskundigheids- en betrouwbaarheidseisen aan bestuurders.

Als u denkt dat u aan het gewenste profiel voldoet, schroom dan niet u kandidaat te stellen. Laat u niet weerhouden doordat u wellicht denkt over te weinig pensioenkennis te beschikken. U krijgt alle gelegenheid om uw kennis te vergroten door opleidingen en cursussen te volgen.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden? Kijk dan op onze pagina Documenten. Hier treft u alle informatie en formulieren aan. Download dan het formulier kandidaatstelling en de ondersteuningsverklaring en stuur dit naar pst.pensioen@dhl.com. Hebt u vragen, mail ons dan op pst.pensioen@dhl.com. Wij helpen u graag.

Bron: Bestuur