Nieuws

Het bestuur van PST nodigt u uit: denk met ons mee!

Wat vindt u belangrijk aan uw pensioen? Waar wilt u dat ons fonds op let bij onze beleggingen? 

undefined We vinden het belangrijk om uw mening te weten. Daarom nodigen we werknemers en gepensioneerden van ons fonds uit om mee te doen aan ons onderzoek. Vertel ons hoe u het graag geregeld wilt zien, ook als u weinig weet van pensioen. Het is niet moeilijk om mee te doen.

Geef uw mening! 

Ga naar de website pensioenonderzoek.motivaction.nl. Vul de unieke gebruikerscode en wachtwoord in die u deze week per brief van ons ontvangt. U krijgt dan toegang tot de vragenlijst. U kunt meedoen tot 25 februari 2019. Het invullen duurt nog geen kwartier.

Onafhankelijk en anoniem

Deze vragenlijst is opgezet door onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction. Het spreekt voor zich dat uw antwoorden anoniem zijn. Uiteraard laten wij u straks weten wat de resultaten van dit onderzoek zijn via deze website en in onze volgende pensioenkrant.

Maak kans op een VVV Cadeaubon van € 25!

Omdat wij uw deelname belangrijk vinden, maken inzenders kans op één van de tien VVV Cadeaubonnen van € 25. Hiermee kunt u terecht bij duizenden winkels en webshops. Motivaction verricht de loting. 

Meer weten?

Hebt u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met Motivaction via pensioenonderzoek@motivaction.nl. Hebt u vragen over uw pensioen? Stel ze aan onze medewerkers. Zij helpen u graag.